Kwadijk op de kaart

Op zaterdag 15 juni is het feest in Kwadijk. Trotse Kwadijkers laten zien wat er allemaal in het dorp te doen is.

Het dorpsfeest gaat van start om 10.30 uur met een kop koffie en wat lekkers in de voetbalkantine. Om 11 uur starten de activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

In de kerk speelt Toneelvereniging Kunst naar Kracht doorlopend korte sketches, afgewisseld met een diavoorstelling van Oud-Quadyck over de geschiedenis van de kerk. Ook zorgt Oud-Quadyck voor documentatie over Kwadijk, waaronder fotoboeken van het dorp en plakboeken met krantenartikelen.

Verderop in het dorp geeft de brandweer demonstraties en zijn er in de school, gymzaal en op het voetbalveld allerlei activiteiten zoals een voetbalclinic, zumba en yoga. Overal kunt u spontaan meedoen, alleen voor de excursie op natuurgebied ‘t Vlot moet u zich van tevoren opgeven (0299-621357, na 18.00 uur).

Voor de kinderen is er gratis ijs, spelletjes, nagellakken, glitter tattoos en een springkussen op het voetbalterrein, waar ook de hele dag een hapje en drankje te krijgen is.

Om 15.00 uur zal de Zeevangfanfare een concert geven in de voetbalkantine, waarna de dag wordt afgesloten met een roofvogelshow en een politiehondendemonstratie.

© 2020 Kerk Kwadijk