Net als alle andere kerken van de stichting wordt ook het kerkje van Kwadijk beheerd door een commissie van vrijwilligers. De commissie zorgt er mede voor dat de kerk in goede staat blijft. Het is een onmogelijke taak de kerk voor ons dorp in stand te houden zonder donateurs.

OOK U KUNT HELPEN!

Voor minimaal € 25,– per jaar wordt u Vriend van de Kerk Kwadijk. Uiteraard wordt een hoger bedrag zéér op prijs gesteld. Als u liever een eenmalige bijdrage doet is die natuurlijk ook zeer welkom.

Wilt u zich aanmelden als vriend of wilt u meer informatie? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen, via de mail info@kerkkwadijk.nl of u kunt bellen met Frans Visser: 0299-621534.

Ja, ik wil meer weten:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  STEUN DE KERK VAN KWADIJK

  IMG_0255

  De kerk van Kwadijk siert al bijna 200 jaar de dorpskern van Kwadijk. Toen de Stichting Oude Hollandse Kerken de Kwadijker kerk in 1982 in bezit kreeg, was de bouwkundige staat dusdanig slecht dat een algehele restauratie noodzakelijk was. Dankzij deze grote ingreep is de kerk nu in goede staat.

  Het gezellige en intieme kerkje trekt jaarlijks vele bezoekers. Naast kerkdiensten worden er concerten en exposities georganiseerd. Vanwege de mooie akoestiek wordt er ook zangles gegeven en repeteert het Dameskoor Quadyck in de kerk. En natuurlijk is het een zeer geliefde locatie voor huwelijken.

  Als donateur van de kerk van Kwadijk…

  Bent u als eerste op de hoogte van onze activiteiten.

  Krijgt u korting op de entreeprijs van concerten.

  Uw eenmalige gift kunt u overmaken op:

  IBAN: NL98INGB0009063294 t.n.v. Kerk Kwadijk.

  Voor nogmaals € 25,– per jaar kunt u ook donateur worden van de SOHK. Hiermede steunt u alle kerken binnen de stichting. Voor meer informatie zie de website www.sohk.nl